Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyasete atılmak

Rüyada siyasete atılmak

Rüyada siyasete atılmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada siyasete atılmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada siyasete atılmak yenileneceğine ve can bulacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Rüyada siyaset görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş siyasetçi görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine yorulur.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine inanılır.

Rüyada siyasetçileri görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyasete girmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada bir siyasetçi görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments