Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü siyasetçi görmek

Rüyada ünlü siyasetçi görmek

Rüyada ünlü siyasetçi görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü siyasetçi gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada siyasetçileri görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş siyasetçi görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada siyasetçi görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyaset adamı görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyaset yapmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada siyasete girmek sorunların üzüntülere neden olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments