Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, rahatın ve konforun geleceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, rahata kavuşmaya yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, karşılıksız bırakmayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments