Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek refah içinde yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek yıpranacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, muradına eremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments