Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Belli konuları diğerlerinin değerlendirdiği şekilden farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek parasını ve işini kaybedeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kindar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments