Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada iki arkadaşının kavga ettiğini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek hayırlı kararlar alacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments