Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, moral bulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, bereket ve huzur getireceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek yüzüne kan geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, umduklarını bulamayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments