Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek hatalı yollara sapılacağına, amacına ulaşabileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments