Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili konular sonuçlanabilir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments