Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Rüyada eski ve yeni sevgiliyi görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek başarı kaydedeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek ona emek vereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments