Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına inanılır.

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek kişinin rahat edeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, hikmete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek kısmetinin de açılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments