Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak talihinizin artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, terfi edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir insanla tanışmak yağmur yağmamasına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni insanlarla tanışmak iyi konumlara geleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada yeni kişilerle tanışmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni bi erkekle tanışmak hayatın tadına varacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir erkekle tanışmak hataların telafi edileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments