Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çekilen acıların unutulacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments