Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek

Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek

Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin aramasını gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek umutlarını kaybedeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye küfür etmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments