Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilide kalmak

Rüyada eski sevgilide kalmak

Rüyada eski sevgilide kalmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilide kalmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yüksek bir makama geleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilide kalmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşten hamile kalmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments