Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki sevgili arasında kalmak

Rüyada iki sevgili arasında kalmak

Rüyada iki sevgili arasında kalmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine inanılır.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak gördüyseniz:

  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yaşamını kolaylaştıracağına yorulur.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına inanılır.

Rüyada iki kisinin arasinda kalmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada iki erkek arasında kalmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işarettir.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada dalgaların arasında kalmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına delalettir.

Rüyada savaşın arasında kalmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada iki deniz arasında kalmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments