Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle uyumak

Rüyada eski sevgiliyle uyumak

Rüyada eski sevgiliyle uyumak sorunlarını aşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, herkesin yardımına koşacağına, karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uyumak gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada eski sevgiliyle uyumak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, helal kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, yeni işlere girişileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments