Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle uyumak

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, hem yıpranacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak gördüyseniz:

  • Akıllı davranırsanız olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak neşesini kaçıracağına, rakiplerini mağlup edeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kazancının epey düşeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, rahat bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, deneyim kazanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte uyumak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments