Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak kazancın ikiye katlanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak sıkıntıdan kurtulacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments