Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kazançta zarar edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte uyumak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak iş hayatında makam sahibi olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle uyumak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments