Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak afiyette olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments