Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak endişe veren durumların düzeleceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak kazançlı işlere gireceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bilakis malının çoğalacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak şansın yüzüne güleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, gönül sızılarının dineceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak ruhsal olarak etkileneceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments