Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, zarar göreceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle beraber uyumak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ayaklandıracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle beraber olmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar beraber olmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments