Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hayır ve bereketin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tatlı yemek büyük bir parasızlık yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yemek yaptığını görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dondurma yemek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments