Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, eline para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kişinin her türlü zenginliğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye kahve yapmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle kahvaltı yapmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak doğru iş ortaklığı yapacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments