Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle tatlı yemek

Rüyada sevgiliyle tatlı yemek

Rüyada sevgiliyle tatlı yemek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, aradığı kişiyi bulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sevgi göreceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, küfürlü söze, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle tatlı yemek gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle tatlı yemek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi şeyler yaşayacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek özlemlerini bitireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına inanılır.

Rüyada tatlı lokum yemek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada fındıklı tatlı yemek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada tatlı şerbeti yemek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı pasta yemek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments