Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, dertlerin son bulacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, önünü açacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle yemek yediğini görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, mevki kazanacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yemek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek çözüm bulmak için fikir danışacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments