Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yemek yaptığını görmek

Rüyada eski sevgilinin yemek yaptığını görmek

Rüyada eski sevgilinin yemek yaptığını görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, girişimlerde bulunacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yemek yaptığını gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, hak yolunu tutacağına, başarı kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dondurma yemek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek böylece aynı hataları yapmayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek maddi kaynakların zarar göreceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments