Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, makamından olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yemek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments