Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle selamlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle selamlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle selamlaşmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, düzeninin sarsılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle selamlaşmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye selam vermek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle selamlaşmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işaret eder.

Rüyada selam vermemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek başarı ve zenginlik getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada birine selam söylemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa selam vermek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birine selam göndermek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments