Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin selam verdiğini görmek

Rüyada askerin selam verdiğini görmek

Rüyada askerin selam verdiğini görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendisini keşfedeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerin selam verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz gerçekleşebilir ya da eskiden gelen şeyler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri selam vermek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin selam verdiğini görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hem yeni yerler göreceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinden selam almak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak masa başı bir işe gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulur.

Rüyada ölünün selam söylemek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birine selam vermek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments