Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine selam göndermek

Rüyada ölen birine selam göndermek

Rüyada ölen birine selam göndermek yarınlara bakacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ölen birine selam göndermek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye selam göndermek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine selam göndermek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine selam göndermek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada başkasını hacca göndermek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret eder.

Rüyada asker göndermek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, anne babaya müjde verileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine yorulur.

Rüyada birine çiçek göndermek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments