Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, esenlik içinde olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Aya özgüven patlamasıyla başlıyorsunuz.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili telefonda konusmak şanssızlık yaşanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşmadığın sevgiliyi görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmayan sevgili görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments