Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek ömrünün de uzun olacağına, kazanılan paranın artacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, işlerinde berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, unvan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments