Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kendini bunu başaracağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi düğünde gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, isteklerinize kavuşacağınıza, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, konuşmaz olacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek statü atlayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalet etmektedir.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek sorunlarını bitireceğine, hak yolundan ayrılacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments