Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin düğün davetiyesini görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek rahata erileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada düğün davetiye dağıtmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesine bakmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi yazmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments