Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, evleneceğinize, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle yemek yediğini görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle dondurma yemek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bazı kaynakların tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek büyük kazanç elde edileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments