Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle kahvaltı yapmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak çok dikkat çekeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle banyo yapmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments