Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden tokat yemek

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden tokat yemek ileride saygın bir kimse olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinden tokat yemek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yemek yaptığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek vermek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments