Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle çikolata yemek

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelirinin düşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, işsizin iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ona şifa olmayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye çikolata vermek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden çikolata almak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın çikolata yemek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kafasının da rahat edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada kaşık kaşık çikolata yemek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalettir.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments