Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle ağlamak

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, mal kaybına uğrayacağına, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak birlikte kâh ağlayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilin için ağlamak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak şansın ve kısmetin kapanacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments