Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisi için ağlamak

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, güvensizlik duymaya, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, stres içinde günler geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin ağladığını görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye ağlamak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments