Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği inanılır.

Rüyada eski sevgili için ağlamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, zenginliğinin artacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak bedeninin şifa bulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments