Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, makamının tehlikeye gireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili için ağlamak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak yeni bir haneye sahip olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye ağlamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments