Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilin için ağlamak

Rüyada eski sevgilin için ağlamak

Rüyada eski sevgilin için ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilin için ağlamak gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinizin ağladığını görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, birçok engelin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, mali olarak küçüleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye ağlamak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments