Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments