Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, gönlünce harcama yapmasına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, dik durmaya çalışacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski yüzük takmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet eder.

Rüyada eski altın yüzük takmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada eski yüzüğünü takmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin yüzük takmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments