Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kariyerinde atılım yapacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yeni mallara kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden tek taş yüzük almak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden tek taş yüzük almak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek taş beyaz altın yüzük görmek düzenin bozulacağına, rahatının bozulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada tek taş yüzük atmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments