Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumlardan kurtulmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments