Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilide yüzük görmek

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilide yüzük gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ruhani önderlik yapacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak başarılarını ispat edeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek hayırlı terfiler alınacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments